Weleda Natuurcosmetica

Ontdek het volledige assortiment van Duitsland's grootste producent van Natuurcosmetica

Van gezichtsverzorging tot baby- en kinderverzorging en haarverzorging. Weleda biedt een omvangrijk assortiment van hoogwaardige bio-producten. Aan het begin van de 21ste eeuw,opgericht door de antroposoof Dr. Rudolf Steiner, groeide Weleda snel uit tot een grote onderneming met innovatieve toegang tot geneesmiddelen en cosmetica.

Per categorie shoppen

Weleda: 161 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Antroposofie kan omschreven worden als een spirituele en esoterische, holistische filosofie, die ervan uitgaat dat mensen, hun omgeving niet alleen met de geest en de zintuigen, kunnen waarnemen maar ook via gevoelens en gedachten. Dit idee is niet alleen terug te vinden in de geneeskunde, het onderwijs of de kunst, maar wordt ook weerspiegeld in de biologisch-dynamische landbouw, die op zijn beurt weer bepalend is voor het assortiment - alleen in respectvol handelen en de interactie van alle afzonderlijke disciplines is het mogelijk om planten en voedsel te gebruiken. "Substance" om het beste te geven aan mens en milieu.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Weleda belangrijk - beginnende bij de teelt van de grondstoffen en gaat verder over het gehele toeleverings- en productietraject. Om heel logische redenen: Weleda is ervan overtuigd dat alle schakels in de productieketen even nauwgezet en met een hoge kwaliteit moeten werken om een kwalitatief hoogstaand en effectief product te kunnen vervaardigen. Dit kan worden gegarandeerd dankzij de complexe en strikte kwaliteitscontrole.

Weleda- producten zijn Natrue- gecertificeerd en vrij van:

  • Dierproeven
  • Petroleum producten
  • Synthetische vetten, kleurstoffen en geurstoffen
  • Siliconen en paraffines