Weleda - Baby & Kind

Natuurlijke verzorgingsproducten voor de allerkleinsten

Bent u een ouder die om de veiligheid van uw baby geeft? Als u de huid alleen met natuurlijke producten wilt behandelen, zonder schadelijke chemische ingrediënten en die tegelijkertijd zachtaardig en effectief zijn, kies dan voor Weleda!

De Weleda calendula-lijn is speciaal gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de delicate kinderhuid. Uiterst delicate producten, geschikt voor dagelijks gebruik, die alleen veilige en biologisch geteelde ingrediënten bevatten, zoals calendula, die met zijn kalmerende werking ontstekingsprocessen bestrijdt en de regeneratie van de huid bevordert.

De hele lijn is 100% natuurlijk, gecertificeerd, bevat biologische medicinale planten en is niet op dieren getest.

Baby & Kind: 20 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De babyproducten van Weleda zijn vrij van synthetische geurstoffen, kleurstoffen, conserveermiddelen en grondstoffen op basis van minerale oliën, hebben een uitstekende huidverdraagzaamheid, zelfs als de huid zeer gevoelig is, en zijn dermatologisch getest.

De Weleda-serie voor baby's beschermt en voedt de babyhuid vanaf de eerste levensdag met de meest waardevolle ingrediënten uit de natuur. Deze producten zijn ontwikkeld door artsen en apothekers en zijn speciaal afgestemd op de gevoelige huidbehoeften van baby's en kinderen.

Na de geboorte verliest je kleintje de bescherming van je buik, waarin 9 maanden geleefd werd wordt een totaal nieuwe wereld betreden. De tere huid vormt de grens tussen de interne en externe omgeving. Omdat de babyhuid veel dunner en gevoeliger is dan die van volwassenen, heeft deze speciale behoeften aan ondersteuning, verzorging en bescherming.
De Weleda-lijn voor babyhuidverzorging bevordert de gezonde ontwikkeling van de delicate huid van de kleintjes De beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd, garanderen een bijzonder zachte en effectieve huidverzorging.