Natuurlijke cosmetica van alva

Alva -producten worden geproduceerd met gecontroleerde biologische grondstoffen, die een hoogwaardige en effectieve zorg garanderen!

Per categorie shoppen

Marken / alva

alva: 40 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Dankzij jarenlang onderzoek heeft Alva Natural Cosmetics een repertoire aan kennis en knowhow verzameld. De gepassioneerde benadering van de wetenschap en de bijbehorende inspanningen om hoogwaardige producten te verbeteren, leiden tot verdere vooruitgang in het onderzoek. Dit resulteert in uitzonderlijke producten en stelt normen in effectiviteit, resultaat, veiligheid en milieuvriendelijke duurzaamheid voor mens, dier en milieu.

Alleen de beste ingrediënten uit voornamelijk gecertificeerde biologische landbouw of wildcollectie worden gebruikt voor de productie van deze producten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ongeraffineerde oliën om alle essentiële ingrediënten te behouden. Door de pure aard van de grondstoffen kan de huid hun goedheid het beste opnemen, wat op zijn beurt de huidfuncties regenereert en normaliseert. Alca NAtural Cosmetics is gericht op het herstellen van de gezondheid en natuurlijke schoonheid. Bovendien zijn de producten op basis van natuurlijke ingrediënten niet-comedogeen.

Vanaf de ontwikkeling van verzorgingsproducten tot het productieproces staat het onderzoeksteam voortdurend in contact met dermatologische en universitaire organisaties, ervaren artsen en academische experts om de best mogelijke effectiviteit en verdraagbaarheid te garanderen.

Alva Cosmetics is ECOCERT- gecertificeerd en wordt grotendeels aanbevolen door PETA.

De Alva producten zijn vrij van:

  • parabenen
  • minerale oliën en paraffine
  • laureth en laurylethersulfaat oppervlakteactieve stoffen
  • synthetische parfum fixeermiddelen
  • dierproeven