Natuurlijke verzorging van BIRKENSTOCK Natural Skin Care

Gecertificeerde natuurlijke cosmetica met kostbaar extract van kurkeik

BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE staat voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica die zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en die zijn onderworpen aan de strengste testcriteria.

Per categorie shoppen

Marken / BIRKENSTOCK Natural Skin Care

BIRKENSTOCK Natural Skin Care: één artikel

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Als wereldwijd merk staat BIRKENSTOCK voor kwaliteit, functionaliteit en welzijn. Met BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE wordt het assortiment uitgebreid met hoogwaardige, gecertificeerde natuurlijke cosmetica. De focus ligt op kostbare zorg voor gezicht en lichaam met een innovatief belangrijk ingrediënt, waarvan de grondstof hetzelfde is als voor de voetbedden van de legendarische schoenen: natuurlijke kurk.

Het daaruit geproduceerde multiactieve complex van actieve ingrediënten is een volledig natuurlijk bio-lipidencomplex, dat wordt verkregen door een extractieproces van kurkeik en kokosolie. Dit actieve ingrediënt stimuleert celregeneratie, heeft een versterkend effect en verbetert de vochtbalans. BIRKENSTOCK profiteert van het natuurlijke regeneratievermogen van de kurkeik, die voortdurend zijn schorslaag vernieuwt. Het extract van kurkeiken van BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE biedt ook een effectief anti-aging effect dankzij de elasticiteit bevorderende eigenschappen van de grondstof.

Kurkeik kan worden omschreven als een bron van fascinatie - de hele cyclus is milieuvriendelijk: de bossen kunnen jaarlijks ongeveer 14 miljoen ton CO 2 binden en zo zoveel zuurstof produceren dat een heel klein stadje er van kan worden voorzien. Vanwege het regeneratievermogen is het bovendien een hernieuwbare grondstof. De schors wordt voorzichtig met de hand gepeld en in cycli van 9 jaar. Daarnaast zijn kurkeikenbossen biotopen voor talloze diersoorten en leveren daarmee een onvervangbare bijdrage aan het behoud van de biodiversiteit.

BIRKENSTOCK Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn:

  • gecertificeerd volgens BDIH - COSMOS Natural
  • veganistisch
  • vrij van dierproeven
  • gemaakt in Duitsland