Dr. Hauschka - Hoge kwaliteit biologische cosmetica

Dr. Hauschka is een pionier in het veld van natuurcosmetica. Het merk bestaat uit hoogwaardige, biologische en natuurlijk gecertificeerde cosmetica dat is ontwikkeld in harmonie met het ritme van de natuur.

Per categorie shoppen

Marken / Dr. Hauschka
 • ...
 • Filter

  Alle prijzen incl. BTW

  De focus ligt op de huid, die wordt gezien als een levend organisme, maar ook op de mens en hun individualiteit.

  De make-uplijn van Dr. Hauschka is zorgvuldig samengesteld van geselecteerde mengsels van medicinale planten en let op de individualiteit van ieder persoon die deze make-up producten draagt. Het doel is niet om de verhullen of bedekken, maar eerder om de unieke persoonlijkheid van iedereen die dit product draagt te accentueren.

  Het merk gebruikt nog steeds hetzelfde WALA medicinale product waarmee ze zijn opgericht in 1967. Dr. Hauschka heeft continu hun productpalet uitgebreid, en hebben make-up aan hun assortiment toegevoegd in 1999.

  Duurzaamheid is samen met respect voor de natuur de kern van de filosofie van het merk. De aarde wordt gezien als een complex organisme dat meerdere cycli met zichzelf combineert en zo een stabiel geheel vormt. Zolang de mens respect blijft tonen, kan het systeem stabiel blijven. Daarom is het respecteren van de natuur een hoge prioriteit bij Dr. Hauschka.

  • Planten, oliën en waxen komen bijna altijd van gecontroleerde biologische landbouw en van bio-dynamische kwaliteit, en is afkomstig van fair frade.
  • Makkelijk gerecyclede verpakking, het gebruik van regenwater en het composteren van plantaardig productieafval speelt allemaal een rol in hoe Dr. Hauschka denkt en werkt.
  • Er worden geen grondstoffen verspeeld, het bedrijf maakt bijvoorbeeld als jaren gebruik van groene energie, grondtemperatuur wordt gebruikt voor verwarming en airconditioning, medewerkers hebben de mogelijkheid om bedrijfsfietsen te gebruiken, en de kosten van openbaar vervoer en carpoolen worden vergoed.
  • Bovendien heeft het bedrijf partners over de hele wereld: Karitéboter komt van biologische landbouwprojecten in Burkina Faso en de Damascene rozenolie komt uit Afghanistan.

  Dr. Hauschka draagt bij aan de gemeenschap om de aarde te behouden voor onze kinderen en de generaties daarna.