FUN!ETHIC - Natuurlijke cosmetica

Franse verzorgingsproducten voor vrouwen van alle leeftijden

Bienvenue of: Welkom in de kleurrijke wereld van het kleine Franse bedrijf FUN! ETHIC, dat zich tot doel heeft gesteld om hoogwaardige natuurlijke cosmetica te produceren tegen eerlijke prijzen!

Per categorie shoppen

FUN!ETHIC: 19 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Made in France - betaalbare kwaliteit voor iedereen!

Het idee achter FUN!ETHIC is om te bewijzen dat een modern bedrijf heel goed regionaal, duurzaam, met hoge kwaliteit en volgens de strengste ethische normen kan produceren: de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs en met een zuiver geweten! Wat wil je nog meer?!

Bij FUN!ETHIC wordt 'verantwoorde cosmetica' gekapitaliseerd. Daarom krijgen regionale partners de voorkeur en worden dierproeven bijvoorbeeld ten strengste afgewezen. De oprichters van het bedrijf Olaf Maurice en Martine Schmitt zijn ook van mening dat transparantie een belangrijke factor is voor de basis van vertrouwen tussen het bedrijf en de consument - ze handelen daarnaar en alle bedrijfsgegevens, van de leveranciers tot de belangrijkste gegevens van het bedrijf, worden open geplaatst.

3 leeftijdsgroepen - 3 productlijnen

In plaats van te categoriseren op huidtype, zoals meestal het geval is bij cosmetica, heeft FUN!ETHIC drie verschillende productlijnen bedacht voor de verschillende behoeften van de vrouwelijke huid in drie verschillende levensfasen.

"Teenager" een lijn voor meisjes vanaf ongeveer 12 jaar, die de jonge huid moet begeleiden tijdens de ups en downs van het opgroeien: hydraterend, balancerend en verhelderend. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je huid tijdens het avontuur van opgroeien.

"Jonge vrouw" - voor alle jonge vrouwen vanaf 20. Een ongecompliceerde verzorgingsserie die alle eigenschappen combineert die u nodig heeft voor een stralende uitstraling: hydrateert, versterkt, stimuleert en maakt de huid zacht en zacht.

"Vanaf 30" - de verzorgingslijn voor de speciale behoeften van de huid vanaf 30. Met FUN!ETHIC is het heel gemakkelijk en ongecompliceerd om jouw huid die bepaalde extra zorg te geven. De producten zijn intensief hydraterend en voedend, hebben een antioxiderende werking en stimuleren de huideigen celregeneratie - voor een gezond ogende en mooie huid.

FUN! ETHIC is:

  • Cosmébio & ECOCERT gecertificeerd
  • niet getest op dieren
  • Geparfumeerd met 100% natuurlijke geuren
  • milieuvriendelijk en geproduceerd volgens strikte ethische normen
  • gemaakt in Frankrijk
  • veganistisch