Natuurcosmetica van Fun'Ethic

Bienvenue! Of: Welkom in de kleurrijke wereld van het kleine Franse bedrijf Fun'Ethic, dat zich inzet om kwalitatief hoogwaardige natuurcosmetica voor een eerlijke prijs te produceren!

Categorieën:

Fun'Ethic: 19 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Gemaakt in Frankrijk - Betaalbare kwaliteit voor iedereen!

Het idee achter Fun'Ethic is om te bewijzen dat een bedrijf echt regionale, duurzame, producten van hoge kwaltieit kan produceren, en tegelijkertijd kan voldoen aan strenge ethische standaarden. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs en met een schoon geweten! Wat wil je nog meer?

Het concept van "verantwoordelijke cosmetica" is belangrijk voor Fun'Ethic, dat is waarom regionale partners de voorkeur krijgen en dierproeven streng worden afgekeurd. De oprichters van het bedrijf, Olaf Maurice en Martine Schmitt, geloven ook dat transparantie een belangrijke factor is voor de vertrouwensbasis tussen het bedrijf en de consument.

3 Leeftijdsgroepen - 3 productlijnen

In plaats van het categoriseren op huidtype heeft Fun'Ethic drie verschillende productlijnen bedacht voor drie verschillende fases in het leven: Elke productlijn bevat een cleanser, een verzorgingsolie, een dagcrème en een deodorant. Voor de huid over de dertig is een gezichtsmasker bijgevoegd.

Être ado - Geschikt voor meisjes vanaf ongeveer twaalf jaar. Hydraterend, balancerend en ontstekingsremmend.

Avoir 20 ans - Voor alle jongedames van 20 of ouder, een simpele verzorgingslijn dat alle eigenschappen heeft die nodig zijn voor een stralende huid: hydraterend, versterkend en revitaliserend, voor een zachtere huid.

Vivre ses 30 ans - De huidverzorgingslijn voor de huid van 30 en ouder: De Vivre ses 30 ans-producten hydrateren intensief en voeden met antioxiderende effecten en stimuleren de huid zijn natuurlijke celregeneratie - Voor gezond uitziende en mooie huid.

Fun'Ethic is:

  • Cosmebio
  • Niet getest op dieren
  • Gecombineerd met 100% natuurlijke geuren
  • Milieuvriendelijk en geproduceerd volgens strenge ethische standaarden
  • Gemaakt in Frankrijk