Veganistische natuurlijke cosmetica van GYADA Cosmetics

Ontdek veganistische natuurcosmetica van GYADA bij EccoVerde

GYADA Cosmetics staat voor eenvoudige en zuivere natuurcosmetica - vrij van dierlijke of synthetische werkstoffen en van dierproeven! In de producten zitten uitsluitend natuurlijke werkstoffen.

De producten worden met zorg ontwikkeld in de research-afdeling en moeten daarbij voldoen aan de uiterst hoge kwaliteitseisen van GYADA, voordat ze naar de testfase kunnen. Bij GYADA wordt elk individuele product als een edelsteen gezien: kostbaar, uniek en onvergelijkbaar!

Per categorie shoppen

GYADA Cosmetics: 133 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De producten van GYADA zijn net zo uniek als de naam, die is ontstaan door verschillende invloeden - zoals liefde, schoonheid en leven.
De Italiaanse spelling van het woord "jade" - giada - is er ook in terug te vinden. Jade is een bleekgroene steen met glinsterende reflecties die bestaat uit verschillende mineralen. De kleurtinten zijn die van de natuur en worden geassocieerd met de 4e chakra, die van het hart. Het is quasi de verbinding van de drie onderste met de bovenste drie chakra's, verbonden met liefde en sensaties / gevoelens.
Bovendien is Gyada ook een vrouwelijke naam, een vriend, een vertrouwelinge - tegelijkertijd een schepper van kleine dromen die werkelijkheid kunnen worden.

De producten van GYADA zijn:

  • AIAB gecertificeerd
  • Veganistisch
  • Dierproefvrij
  • Getest op nikkel
  • Gemaakt in Italië
  • gemaakt met liefde