Beauty blog

Tips om zorgeloos van de zon te genieten Tips om zorgeloos van de zon te genieten

Eén keer zonnecrème aanbrengen is helaas niet voldoende! Wij hebben voor je op een rijtje gezet hoe je zonnebrand kunt voorkomen en een gezonde bruine kleur kunt krijgen!

Hoe persoonlijke verzorging goed voor de planeet kan zijn Hoe persoonlijke verzorging goed voor de planeet kan zijn

We worden allemaal bewustere consumenten, letten bij het winkelen op buitensporige verpakkingen en vullen herbruikbare koffiebekers en waterflessen in plaats van wegwerphouders te gebruiken. Maar één grote veroorzaker van milieuverspilling die we...

Milieuvriendelijke mondhygiëne Milieuvriendelijke mondhygiëne

Elk jaar worden 3,5 miljard plastic tandenborstels verbruikt. Dat is een enorm aantal! Kan hier iets aan veranderd worden? We bekijken hoe dit werkt samen met het merk Natural Family CO.

Fragrance Free van URTEKRAM Fragrance Free van URTEKRAM

De nieuwe geurvrije productlijn van URTEKRAM voor de gevoelige huid vermijdt het gebruik van synthetische geurstoffen.

Wierook Branden Wierook Branden

Wierook branden maakt al duizenden jaren deel uit van de menselijke cultuur - of het nu gaat om ondersteuning, zuivering, religieuze riten of ontspanning. Welke gelegenheden en mogelijkheden zijn er vandaag in het dagelijks leven?

Skin Care Hero Bakuchiol Skin Care Hero Bakuchiol

Wat is Bakuchiol, het trendy ingrediënt waar iedereen het over heeft? Waar komt het vandaan, hoe werkt het en wat is het belang ervan voor de huidverzorging?

Solide cosmetica van La Saponaria Solide cosmetica van La Saponaria

De vervuiling van het milieu door verpakkingsafval is ongeëvenaard, daarom is de trend in cosmetica naar low en zero waste. Wat houdt dat precies in en is het echt zo simpel als het klinkt? Het Italiaanse merk La Saponaria heeft voor ieder wat wils.

Aquatau van TAUTROPFEN Aquatau van TAUTROPFEN

Alle huidtypes profiteren van de verzorgingslijn Unique Solutions en vooral de vochtinbrengende nectar Aquatau van TAUTROPFEN - een echte must-have voor revitaliserende gezichtsverzorging!