Beauty blog

6 mythes over het wassen van je haar 6 mythes over het wassen van je haar

Breekt nat haar echt als je het kamt? Welke watertemperatuur is te warm om je haar te wassen? Hoe vaak wordt het haar te vaak gewassen? Hoe vaak moet je je huidverzorgingsproducten vervangen? We hebben een aantal mythen onder de loep genomen!

Tips om zorgeloos van de zon te genieten Tips om zorgeloos van de zon te genieten

Eén keer zonnecrème aanbrengen is helaas niet voldoende! Wij hebben voor je op een rijtje gezet hoe je zonnebrand kunt voorkomen en een gezonde bruine kleur kunt krijgen!

Hoe persoonlijke verzorging goed voor de planeet kan zijn Hoe persoonlijke verzorging goed voor de planeet kan zijn

We worden allemaal bewustere consumenten, letten bij het winkelen op buitensporige verpakkingen en vullen herbruikbare koffiebekers en waterflessen in plaats van wegwerphouders te gebruiken. Maar één grote veroorzaker van milieuverspilling die we...

Milieuvriendelijke mondhygiëne Milieuvriendelijke mondhygiëne

Elk jaar worden 3,5 miljard plastic tandenborstels verbruikt. Dat is een enorm aantal! Kan hier iets aan veranderd worden? We bekijken hoe dit werkt samen met het merk Natural Family CO.

Fragrance Free van URTEKRAM Fragrance Free van URTEKRAM

De nieuwe geurvrije productlijn van URTEKRAM voor de gevoelige huid vermijdt het gebruik van synthetische geurstoffen.

Wierook Branden Wierook Branden

Wierook branden maakt al duizenden jaren deel uit van de menselijke cultuur - of het nu gaat om ondersteuning, zuivering, religieuze riten of ontspanning. Welke gelegenheden en mogelijkheden zijn er vandaag in het dagelijks leven?

Skin Care Hero Bakuchiol Skin Care Hero Bakuchiol

Wat is Bakuchiol, het trendy ingrediënt waar iedereen het over heeft? Waar komt het vandaan, hoe werkt het en wat is het belang ervan voor de huidverzorging?