Colofon

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 Paldau
Oostenrijk
Btw-nummer: ATU63964918
Handelsregister: FN302888z
Algemeen directeur: Roland Fink, Mag. Christoph Schreiner, Barbara Unterkofler

Bedrijfsdoel: Handel in goederen van allerlei aard; verwerving, leasing en deelneming in bedrijven met hetzelfde of een soortgelijk bedrijfsdoel alsmede het bestuur daarvan.

E-Mail: nederland@ecco-verde.com
Tel.: (+43) 720 303050 5020

Landesgericht fuer ZRS Graz
Handelsregels: Gewerbeordnung (www.ris.bka.gv.at)
Vrijwillige gedragsrichtlijnen: www.guetezeichen.at

Accountinformatie Nederland:
Eigenaarniceshops GmbH
IBAN:DE87 1004 0000 0270 7107 00
BIC:COBADEFFXXX
Instituut:Commerzbank
Adres bank:Kottbusser Damm 83-85, 10967 Berlin

Bezirkshauptmannschaft Südoststeiermark
Lid van de handelsafdeling, de Kamer van Koophandel van Stiermarken.
Autoriteit volgens ECG: Districtsbestuur Feldbach.
www.ecco-verde.nl is een winkelplatform.

www.ecco-verde.nl is lid van de niceshops groep.

Geschillenbeslechting

In overeenstemming met de EU-verordening betreffende onlinebeslechting van consumentengeschillen vindt u hier de link naar het platform voor onlinebeslechting van geschillen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Informatie over de digitaledienstenverordening

Voor informatie die door gebruikers wordt verstrekt, gelden de volgende beperkingen: Onze richtlijnen verbieden de verspreiding van onwettige inhoud en de schending van de rechten van derden. We behouden ons het recht voor om bijdragen met de volgende inhoud te verwijderen of niet goed te keuren in het geval van beoordelingen en ervaringsberichten over onze producten informatie die geen verband houdt met het product of volledig irrelevant is; godslastering of andere taal die niet geschikt is voor een openbaar forum; lasterlijke uitspraken; taal die niet begrijpelijk is voor de doelgroep van de website; onnauwkeurige prijzen, reclame, spam, ongepaste verwijzingen van of naar andere producten, aanbiedingen, websites of specifieke concurrenten; e-mailadressen, telefoonnummers, andere persoonlijke gegevens of contactinformatie; denigrerende opmerkingen over andere recensies of getuigenissen; afbeeldingen die oneigenlijk gebruik van onze producten laten zien;

Recensies en ervaringsberichten worden door mensen beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd en we behouden ons het recht voor om algoritmische beslissingen te nemen om dit te ondersteunen. Klachten die worden ingediend als onderdeel van onze kennisgevings- en actiemechanismen worden onmiddellijk verwerkt en beantwoord. Wanneer we klachten ontvangen, wordt de inhoud in kwestie beoordeeld op basis van onze richtlijnen en, indien nodig, volledig verwijderd, waarbij we streven naar een snelle oplossing.

In overeenstemming met de EU-verordening inzake digitale diensten is het e-mailadres van ons centrale contactpunt notification@niceshops.com

Verder juridische informatie en gebruiksvoorwaarden voor www.ecco-verde.nl

www.ecco-verde.nl mag alleen worden gebruikt voor wettige doeleinden. In het bijzonder is het verboden de website te gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Voor de verspreiding van onwettige inhoud
  • Inbreuk maken op de rechten van derden
  • Virussen of andere kwaadaardige software verspreiden
  • De werking van de website te verstoren

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door het gebruik van de website. Dit geldt in het bijzonder voor schade veroorzaakt door het gebruik van de website of door het gebruik van de op de website aangeboden content.

Op onze website treft u verwijzingen (hyperlinks) aan naar andere pagina's op het internet. Voor al deze links geldt dat wij geen invloed hebben op het ontwerp en de inhoud van deze externe sites. Daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud en het ontwerp van deze pagina's. Deze verklaring geldt voor alle externe links die op onze website worden weergegeven.

Alle inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Elk gebruik, reproductie of ander gebruik onder het auteursrecht, in het bijzonder ook tekst- of data scraping, van de inhoud is uitdrukkelijk verboden.

Wij behouden ons het recht voor om de gebruiksvoorwaarden te allen tijde te wijzigen. De gewijzigde gebruiksvoorwaarden zullen op de website worden gepubliceerd.

Uitgebreide aansprakelijkheid producent

Informatie over het unieke identificatienummer (UIN) van niceshops GmbH in Frankrijk:

  • Verpakking: FR223591_01OTUG
  • Batterijen en accu's: FR041746_06M6YT
  • Elektrische en elektronische apparatuur: FR041737_05JK8X