Huidverzorging voor de gevoelige huid van Pai Skincare

De producten van het Londense merk Pai Skincare zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige huid, of huid die gevoelig is voor allergieën. De zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten hebben regenererende en verzachtende eigenschappen. Er zijn geen chemisch irriterende middelen of alcoholproducten gebruikt.

Marken / Pai Skincare

Wij raden aan:

   Pai Skincare: 43 artikelen

   Filter

   Alle prijzen incl. BTW

   Als jouw huid gevoelig is, dan is het belangrijk om precies te weten wat er in je huidverzorgingsproducten zit. Dat is waarom alle huidverzorgingsproducten een biologisch certificaat van de Soil Association hebben. Dan kun jij er zeker van zijn dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Je zult geen "Parfum" vinden in de lijst van ingrediënten - een term dat het voor producenten legaal mogelijk maakt om meer dan 200 synthetische chemicaliën in hun producten te verwerken, zonder het op het label te vermelden.

   Pai was het eerste huidverzorgingsbedrijf die alle ingrediënten in normale taal op de verpakking zette, zodat je geen scheikundediploma nodig hebt om te begrijpen wat er in het flesje zit.