Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Oil

Lichaams- en gezichtsolie - geschikt voor alle huidtypes

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

De opvolger van dit product:

Beschrijving

De gezichts- en lichaamsolie van Pai is een echte allrounder. Bij regelmatig gebruik dringt het diep in de huid door en biedt het zorg voor de conditionering. Het verbetert de elasticiteit van de huid voor een duidelijkere, gelijkmatige teint. De hooggeconcentreerde voedingsstoffen dringen diep in de huid door tijdens de nachtelijke regeneratiefase zonder irritaties te veroorzaken. De olie helpt huidproblemen te verbeteren, zoals:

  • droge huid
  • huid vatbaar voor schilfering
  • kleine tekortkomingen
  • fijne lijntjes en rimpels
  • littekens
  • huid aangetast door beschadiging door de zon

Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige, volwassen en gecombineerde huid.

De 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsolie heeft een donkeroranje kleur die wordt verkregen uit het hoge bèta-caroteengehalte dat wordt aangetroffen in de unieke samenstelling van de rozenbottelpulp en zaadoliën. Het is afgeleid met behulp van een speciaal CO2-extractieproces Bazaar Beauty Awards Winnaar 2011

Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige, volwassen en gecombineerde huid.

De 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsolie heeft een donkeroranje kleur die wordt verkregen uit het hoge bèta-caroteengehalte dat wordt aangetroffen in de unieke samenstelling van de rozenbottelpulp en zaadoliën. Ze zijn afgeleid van een speciaal en zacht CO2-extractieproces dat ervoor zorgt dat de essentiële vetzuren en actieve ingrediënten worden behouden. Bovendien zorgt het proces ervoor dat de Rozenbottel BioRegenerate-olie 5 keer de hoeveelheid carotenoïden en tweemaal zoveel sterolen bevat dan die van de gemiddelde wilde rozen- of rozenbottelolie. Bovendien wordt de besmetting die optreedt met andere stoffen - bij gebruik van een koude persmethode bijvoorbeeld voorkomen.

Dit product is ook vrij van genetisch gemodificeerde organismen, pesticiden en synthetische chemicaliën.

Hoe te gebruiken:

  • Breng 2-3 druppels aan op de palm van je hand en gebruik je vingertoppen om zachtjes in een schone, droge huid op het gezicht of lichaam te masseren.
  • Laat de olie volledig inwerken.
  • Voor de ultieme regeneratie van de huid moet de olie worden aangebracht voordat u naar bed gaat en 's ochtends met een crème begint.
  • Voor een toegevoegde vochtboost, meng 2 - 3 druppels olie met een pomp van Chamomile & Rosehip Calming Day Cream en breng deze aan op de huid.

PAO: 6 maanden

Merk: Pai Skincare
Aanvullende informatie

Ingredients (INCI): rosa canina (rosehip CO2) seed extract*, rosa canina (rosehip CO2) fruit extract*, mixed tocopherols (natural vitamin e), rosmarinus officinalis leaf extract* (rosemary extract)
*Certified Organic

Recensies van onze klanten

1 recensie in het Nederlands voor Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Oil

499 recensies in andere talen

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
479 (69%)
4 Sterren
121 (17%)
3 Sterren
50 (7%)
2 Sterren
23 (3%)
1 Sterren
20 (2%)

693 Beoordelingen
1 recensie in het Nederlands
499 recensies in andere talen