Phitofilos Koele Blonde Haarkleur

Maakt blonde tinten duidelijker

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

Phitofilos Puur Amlapoeder
Phitofilos Puur Christusdoornpoeder
Phitofilos Stralende Shampoo - Voor Bruin Haar
Beschrijving

Deze mix van granaatappel, rabarber en indigo maakt blondines koeler en helderder. Het is vrij van rode henna, dus niet geschikt voor koperkleurige highlights. De kleurintensiteit is afhankelijk van de contacttijd, die tussen 40 en 80 minuten kan liggen.

Phitofilos-haarkleuren geven op natuurlijke wijze kleur door een of meer soorten plantenpoeders die 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Ze vlekken, bedekken wit haar en glanzen, zonder enige tussenkomst in het oxidatieproces of de synthese van verschillende natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten geen chemische additieven, natriumpicramaat of zware metalen.

Verpakt in aluminium zakje. PAO: 12 maanden.

Toepassing:

Bij het verven van je haar met henna is het het beste om een procedure te volgen. Ervaring en gezond verstand zijn de beste factoren voor succes bij het toepassen van het product. Het haar van iedereen is uniek en reageert op zijn eigen manier op de behandeling. Het gebruik van kruidenkleurmiddelen en verzorging is een natuurlijk kunstwerk ...

Meng de benodigde hoeveelheid poeder in een kom met een lepel. Gebruik een kom en lepel die niet van metaal zijn gemaakt. Voeg heet water toe om een pasta te maken met een romige consistentie. Breng de pasta aan op handdoekdroog haar met een kleurenborstel of met je handen. Zorg ervoor dat je handschoenen gebruikt!

Om lelijke vlekken op de hoofdhuid te voorkomen, wordt het aanbevolen om je hoofdhuid te behandelen voordat je gaat verven met een dunne laag olie of crème. Wanneer de pasta gelijkmatig over het haar is verdeeld, beginnend bij de wortels tot de lengtes, bedek je haar zorgvuldig met huishoudfolie of aluminiumfolie en laat de kleur 40 tot 80 minuten inwerken, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit. Na de blootstellingstijd, spoel het haar grondig uit, of gebruik een zeer milde shampoo totdat het water uit je haar is verdwenen. Daarna kunt u uw haar zoals gewoonlijk drogen. Verkorten Voor het beste resultaat, of tot het tijdstip van aanbrengen, kunt u een droogkap gebruiken of als alternatief terug en uw haar afkoelen met de föhn.

Wist je dat ...?

  • Henna-poeder is milieuvriendelijk omdat het geen schadelijke stoffen bevat.
  • Henna-planten worden aan de rand van woestijnen gekweekt om de voortschrijdende woestijnvorming te beteugelen en vormen dus een belangrijke bron van inkomsten voor de lokale bevolking.
Merk: Phitofilos
Informatie over plantaardige haarverf en poeders
Toebehoren:
Downloads

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Phitofilos Koele Blonde Haarkleur

32 recensies in andere talen

2,8 van 5 sterren
5 Sterren
8 (21%)
4 Sterren
6 (16%)
3 Sterren
5 (13%)
2 Sterren
8 (21%)
1 Sterren
10 (27%)

37 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 32 recensies in een andere talen.