Natuurlijke cosmetica van Primavera

Natuurlijke verzorging, essentiële oliën en geurcomposities voor het welzijn van lichaam en geest verenigd onder één naam: PRIMAVERA

Per categorie shoppen

Primavera: 247 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

PRIMAVERA is sinds het midden van de jaren '80 een synoniem voor aromatherapie. Met deze jarenlange ervaring kan PRIMAVERA je nu een aanzienlijk assortiment voor persoonlijke verzorging, aromatherapie en accessoires aanbieden. De focus ligt op een holistische benadering, gebaseerd op het evenwicht tussen gezondheid, schoonheid en welzijn.

Daarbij ligt de grootste nadruk op de hoogste kwaliteit, geselecteerde natuurlijke ingrediënten, Fair Trade en respectvolle omgang met mens en natuur. Bij PRIMAVERA is men er van overtuigd dat alleen pure en natuurlijke ingrediënten, en verantwoordelijk handelen leiden tot een eindproduct dat positief bij kan dragen aan je welzijn, daarom maakt PRIMAVERA uitsluitend gebruik van duurzame en biologische landbouwprojecten en Fair Trade-relaties.

Bovendien keurt PRIMAVERA dierproeven sterk af en gebruikt geen dierlijke ingrediënten, behalve biologische bijenwas en melk waarvan de positieve effecten op de huid geweldig zijn. Daarmee zijn ongeveer driekwart van de PRIMAVERA-producten veganistisch.

Bij PRIMAVERA-producten kun je er zeker van zijn dat je de volgende stoffen niet aan zult treffen:

  • Synthetische inhoudsstoffen
  • Parabenen
  • Genetisch gemodificeerde organismen
  • Chemische kleur- of geurstoffen en conserveermiddelen