Natuurlijke cosmetica van Primavera

Natuurlijke verzorging, etherische oliën en geurmixen voor lichaam en geest

Natuurlijke verzorging, essentiële oliën en geurcomposities voor het welzijn van lichaam en geest verenigd onder één naam: PRIMAVERA.

Per categorie shoppen

Primavera: 245 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Sinds de jaren '80 is PRIMAVERA dé referentie geworden op het gebied van aromatherapie. Met decennia aan expertise biedt PRIMAVERA nu een uitgebreid assortiment op het gebied van persoonlijke verzorging, aromatherapie en accessoires. De focus ligt op een holistische benadering, waarbij het evenwicht tussen gezondheid, schoonheid en welzijn centraal staat.

Bij PRIMAVERA staat kwaliteit voorop, met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, een toewijding aan Fair Trade en een respectvolle benadering van mens en natuur. Het geloof bij PRIMAVERA is dat puur natuurlijke ingrediënten en verantwoordelijk handelen leiden tot eindproducten die positief bijdragen aan welzijn. Daarom maakt PRIMAVERA uitsluitend gebruik van duurzame biologische landbouwprojecten en Fair Trade-relaties.

PRIMAVERA veroordeelt dierproeven krachtig en vermijdt het gebruik van dierlijke ingrediënten, met uitzondering van biologische bijenwas en melk, waarvan de positieve effecten op de huid zijn bewezen. Hierdoor is ongeveer driekwart van de PRIMAVERA-producten vegan.

Bij PRIMAVERA-producten kun je erop vertrouwen dat je de volgende stoffen niet zult tegenkomen:

  • Synthetische inhoudsstoffen
  • Parabenen
  • Genetisch gemodificeerde organismen
  • Chemische kleur- of geurstoffen en conserveermiddelen

Dit zijn de populairtste PRIMAVERA producten in onze shop:

Aroma Verwarmende Geursteen - voor een heerlijke kamergeur

Biologische Roll-On "Kopfwohl" - verbetert de concentratie

"Laat los" Geurmix - ideaal voor meer rust