Rosental Organics Black Empress Gesichtsroller

Verklaar oorlog aan de kringen rond je ogen!

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

De opvolger van dit product:

Rosental Organics Black Jade Roller

Beschrijving

De Black Jade Roller van Rosental Organics heeft een balancerend effect op lichaam en geest. Door het helende steeneffect op het gezicht zorgt hij voor een zachtere teint en een stevigere huid. Zelfs donkere kringen worden geleidelijk minder en minder, wat resulteert in een frissere en mooiere uitstraling. Jade is algemeen bekend als een effectieve helende steen, omdat er wordt gezegd dat het waardevolle en regenererende eigenschappen heeft.

toepassing:

  • De gezichtsroller kan op elk moment en elk gewenst aantal keren worden gebruikt. Tenminste zou hij zichtbare resultaten moeten bereiken. Er wordt 5 tot 5 minuten per week gebruikt.
  • Idealiter wordt 's avonds het gezicht vóór gebruik gereinigd naar de poriën.
  • Breng vervolgens de Hyaluron Supreme aan en masseer zachtjes met de Jade Roller. Dus de natuurlijke ingrediënten van hyaluronic ontvouwen zich buitengewoon goed omdat de huid ze ideaal kan absorberen.
  • Plaats de roller in het midden van het gezicht en rol deze met lichte druk horizontaal in de richting van de tempel / oren af.
  • Het is het beste om met de ogen te beginnen en naar beneden te werken tot aan je kin. Dubbele kin kan worden verminderd door kin te masseren tot sleutelbeen (ditmaal verticaal rollen).

Onderhoud:

  • De rollers van Rosental kunnen worden gereinigd met een kleine hoeveelheid van een milde natuurlijke zeep of de Rosental Face Tonic. Het is belangrijk dat het product vervolgens goed wordt gedroogd met een handdoek of een zachte doek.
Productsoorten: Massage-accessoires
Merk: Rosental Organics

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Rosental Organics Black Empress Gesichtsroller

10 recensies in andere talen

4,4 van 5 sterren
5 Sterren
7 (63%)
4 Sterren
3 (27%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (9%)

11 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 10 recensies in een andere talen