Exclusieve, zuivere natuurlijke cosmetica van Rosental Organics

Natuurlijke producten met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen

De hoogwaardige biologische huidverzorgingsproducten van Rosental Organics zijn zorgvuldig samengesteld om je huid te voeden met de beste plantaardige ingrediënten.

Per categorie shoppen

Rosental Organics: 61 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Rosental Organics staat voor echte, puur natuurlijke cosmetica gemaakt van hoogwaardige, verfijnde ingrediënten en natuurlijke verwerking!

De missie van Rosental Organics is om pure, natuurlijke en echte natuurcosmetica te produceren die de huid op een volledig natuurlijke manier in balans brengt en weer laat stralen.

Alleen geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt bij de vervaardiging van de verfijnde producten, die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren en de huid op milde wijze helpen haar ware schoonheid van binnenuit terug te krijgen.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de natuurlijkheid van de verwerking, omdat alleen op deze manier de natuurlijke actieve ingrediënten hun volledige kracht kunnen ontplooien. Dit betekent dat het productieproces op geen enkele manier wordt beïnvloed, bijvoorbeeld door verhitting of neutralisatie van geuren, enz. om alle actieve ingrediënten in de grondstoffen te behouden. De cosmetica van Rosental Organics wordt daarom uitsluitend geconserveerd door de intrinsieke conserverende eigenschappen van de planten en heeft daarom "slechts" een houdbaarheid van 12 maanden

Het doel is niet alleen dat elke gebruiker zich goed voelt in zijn huid dankzij de producten, maar ook dat iedereen zich goed voelt: het milieu, de leveranciers en de producenten. Daarom worden grondstoffenleveranciers met de grootste zorg geselecteerd en hebben eerlijke arbeidsomstandigheden de hoogste prioriteit. Rosental Organics werkt bijvoorbeeld samen met een vrouwencoöperatie in Marokko. Op deze manier kunnen we samen van de wereld een "betere plek" maken.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • originele werking & zuiverste kwaliteit
  • Geen chemische toevoegingen, parabenen/sulfaten of conserveringsmiddelen
  • zonder kleurstoffen & geurstoffen
  • Vrij van dierproeven

Dit zijn de populaire Rosental Organics producten bij Ecco Verde

Ocean Minerals Douchegel - verzacht, hydrateert en verstevigt de huid

BB Serum - geeft je huid een zomerse teint

Hyaluron Serum - verfijnt de poriën