Rosental Organics Rose Gua Sha Natural Lifting Tool

Gezichtsmassage voor thuis activeren

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

De opvolger van dit product:

Rosental Organics Rose Quartz Gua Sha

Beschrijving

Rozenkwarts is altijd al beschouwd als een energiesteen, omdat het positieve trillingen doorgeeft wanneer het contact maakt met de huid. De Rose Gua Sha is daarom ideaal voor stressverlichting, omdat het de bloedcirculatie bevordert en de zelfhelende krachten van het lichaam activeert. Bij regelmatig gebruik hebben alle huidtypes een gladmakend effect. De huid wordt rooskleuriger en frisser en de gezichtsspieren ontspannen.

toepassing:

  • Breng de Rose Gua Sha 1-2 keer per week aan in de avond voordat je een serum / olie gebruikt. Na ongeveer 5 minuten is het gezicht iets rood, wat een goed teken is, omdat het dan werkt.
  • Idealiter dien je de gezichtshuid grondig te reinigen voor gebruik. Breng vervolgens het Hyaluron Supreme Serum aan, masseer en breng de Rose Gua Sha aan. Dus de natuurlijke ingrediënten van hyaluronic ontvouwen zich buitengewoon goed omdat de huid ze ideaal kan absorberen.
  • Zet de Rose Gua Sha in het midden van het gezicht en druk (kan een beetje steviger zijn) gestaag strelend het gezicht tot aan de oren. Voor verschillende toepassingsgebieden werden verschillende vormen op de steen ontwikkeld. De inkeping is voor de kinstreek, de vlakkere voor de wangen en het voorhoofd.
Productsoorten: Massage-accessoires
Huidtype: Voor elk huidtype
Merk: Rosental Organics

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Rosental Organics Rose Gua Sha Natural Lifting Tool

5 recensies in andere talen

4,1 van 5 sterren
5 Sterren
6 (54%)
4 Sterren
3 (27%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
1 (9%)
1 Sterren
1 (9%)

11 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 5 recensies in een andere talen