Natuurlijke cosmetica van SANTAVERDE

Verzachtende, herstellende en hydraterende verzorgingsproducten met aloë vera

Santaverde - Natuurlijke cosmetica op basis van biologische Aloë Vera. Puur genot voor je huid!

Per categorie shoppen

Marken / SANTAVERDE

SANTAVERDE: 44 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het hoofdingrediënt van SANTAVERDE verzorging is aloë vera sap van gecontroleerde biologische teelt van onze eigen finca in Zuid-Spanje. De Duitse fabrikant garandeert de hoogste normen en kwaliteit in teelt en productie, evenals de kortst mogelijke transportroutes.

Aloë vera staat bekend om zijn kalmerende, herstellende en hydraterende eigenschappen - in feite bevat de plant meer dan 200 verschillende vitale stoffen. Daarom is het belangrijk voor SANTAVERDE om de volledige effectiviteit in elk afzonderlijk product te bundelen en de respectieve gewenste voordelen te maximaliseren door plantaardige oliën of essences toe te voegen.
De specialiteit van SANTAVERDE- verzorging is dat het deel dat water in andere cosmetica opneemt hier via puur biologisch aloë vera-sap komt is vervangen. Voor maximale effectiviteit en zorg!

De teelt, verzorging en oogst van de aloë vera planten gebeuren handmatig - verdere verwerking gebeurt in een laboratorium midden in het veld - om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien zijn de natuurlijke cosmetica van SANTAVERDE 100% veganistisch en dierproefvrij en hebben ze de volgende certificaten:

  • NaTrue
  • Leaping Bunnz
  • Vegan Society