Veganistische natuurlijke cosmetica van APoEM

Aroma & fytotherapeutische verzorging voor gezicht en lichaam

APoEM staat voor veilige, verfijnde en innovatieve natuurlijke cosmetica die holistische zorg bieden in een combinatie van aromatherapie en bio-plasma fytotherapie.

Marken / APoEM

APoEM: 14 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het merk APoEM werd gelanceerd in Barcelona met als doel een verbinding te creëren tussen onbewuste herinneringen, energie, positieve gedachten en effecten op de huid.

De producten van dit merk zijn natuurlijk en veganistisch, ze stimuleren het geheugen door middel van parfums en wekken zo positieve momenten en herinneringen op die onmiddellijk terug naar het heden worden gebracht en zorgen voor persoonlijk welzijn. Voor dit doel gebruikt APoEM aromatherapie om balans, harmonie en innerlijke balans te bevorderen. Door deze techniek wordt het individuele organisme - in dit geval de geurige kruiden en planten - met precisie geïdentificeerd om de ware inhoud ervan te garanderen. De etherische oliën die APoEM gebruikt zijn van therapeutische kwaliteit en zorgen daarom voor een goede psycho-neuro-sensoriële stimulatie.

Naast het aspect aromatherapie ligt de focus op bio-plasmafytotherapie. Dit is een bioactieve vloeibare blend, verrijkt met secundaire metabolieten uit plantencelculturen. De blend is het resultaat van een langzame en natuurlijke transformatie waarin plantencellen groeien en, dankzij gecontroleerde stimuli, microsubstanties produceren die flavonoïden, carotenoïden, enzymen, vitamines, glucosiden en mineralen bevatten, waardoor ze een grotere biologische beschikbaarheid voor de huid bieden. Deze actieve ingrediënten activeren belangrijke huidprocessen die verantwoordelijk zijn voor het beschermen, herstellen en versterken van de beschermende barrière van de huid.

APoEM heeft traditionele mediterrane planten en plantenextracten geselecteerd die worden gecombineerd met essentiële oliën om huidaandoeningen te verbeteren. APoEM's fyto-plasma is zorgvuldig geselecteerd om te passen bij de chemotypen van etherische oliën om zo de best mogelijke zorg te bieden voor elk huidtype.

APoEM- producten zijn gegarandeerd:

  • Veganistisch
  • dierproefvrij
  • ISO 16128 gecertificeerd
  • 99% natuurlijke oorsprong
  • Vrij van derivaten van minerale oliën, siliconen, sulfaten, vrijmakende substanties van formaldehyde en geëthoxyleerde ingrediënten
  • Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, giftig afval, parabenen, isothiazolinonen, UV-chemische filters en nog veel meer