Biosolis - Zonbescherming

De zonnebrandproducten van Biosolis zijn een 100% natuurlijke en minerale bescherming tegen de zon - Dat is zonnen zonder spijt!

Biosolis: 10 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Biosolis heeft een natuurlijke lijn ontworpen om onze huid te beschermen tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon met alleen natuurlijke minerale fysieke filters, biologische plantaardige oliën en de voedende kracht van aloë vera . Het merk Biosolis respecteert het milieu en de producten worden uitsluitend verpakt in recyclebare containers.

De mineralen werken als een spiegel op de huid en reflecteren schadelijke straling. Als gevolg hiervan hebben ze een onmiddellijk effect, in tegenstelling tot chemische filters die tot 30 minuten nodig hebben om te werken. Ze hebben ook geen schadelijk effect op de huid. Biosolis-producten zijn Ecocert-gecertificeerd en voldoen aan de Europese Colipa (vereniging van Europese cosmetische industrieën) en de Amerikaanse FDA-normen

Biosolis is voortdurend in ontwikkeling om een beter respect voor het milieu te bereiken en om gemakkelijker en gebruiksvriendelijker te zijn.

Wat u niet zult vinden in het merk Biosolis:

  • Nanodeeltjes
  • Chemische filters
  • Aardolieproducten (siliconen, paraffines, synthetische parfums)
  • Verontreinigende stoffen