Natuurlijke beautyproducten van Douces Angevines

Douces Angevines maakt handgemaakte cosmetica die in harmonie zijn met de natuur, en bovendien ook nog heel effectief zijn. Met geselecteerde ingrediënten uit Anjou, Frankrijk.

Categorieën:

Douces Angevines: 55 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De pure en natuurlijke cosmetica van Douces Angevines is gebaseerd op een paar eenvoudige geheimen:

Geheim N° 1
CosmétoFluides. Geen crème en een olie, maar een magisch water-vrije gouden vloeistof gemaakt van kruiden.

Geheim N° 2
The Garden of Beauty. Douces Angevines heeft een eigen biodynamische tuin geïnspireerd door middeleeuwse traditie. 40% van de grondstoffen die ze gebruiken komt uit hun eigen tuin. Nog eens 20% komt uit duurzame wildverzameling. De resterende 40% komt van essentiële oliën, waardevolle plantaardige olie en zeldzame plantsoorten - Dezen komen uit organische bron in Anjou of exotische grondstoffen uit Fair Trade.

Geheim N° 3
Traditionele methodes, samen met de natuurlijke energie van de zon en de maan zijn gebruikt om deze betoverende cosmeticalijn - compleet zonder mechanische of chemische grondstoffen. Vers geplukte planten worden getransformeerd in waardevolle en effectieve maceraten.

Geheim N° 4
Dynamische sampling. De kunst van het verzamelen, moduleren en behouden van de energetische en natuurlijke kracht van planten is een bijna vergeten ambacht. Douces Angevines neemt dynamische bemonstering op en gaat nog een stap verder door de grondstoffen met de hand te mengen.

Geheim N° 5
De rol van geur. Elke geurende plant is zorgvuldig geselecteerd volgens eeuwenoude traditie om bij elk huidtype te passen. Zo ontstaat een unieke harmonie die verder gaat dan alleen huidverzorging.

Geheim N° 6
Uniek vakmanschap.
Elk product is aandachtig geproduceerd in onze werkplaats met alleen de middelen uit de natuur in hoeveelheden die nodig zijn voor het individuele product.

Douces Angevines cosmeticaproducten zijn:

  • Gecertificeerd door Cosmébio & ECOCERT
  • Niet getest op dieren
  • Voorzien van een One Voice zegel
  • Handgemaakt
  • 100% plantaardig