Hoogwaardige biologische en natuurlijke cosmetica van farfalla

Aromatherapie, natuurlijke etherische oliën en lichaamsverzorgingsproducten

Farfalla cosmetica: hoogwaardige producten die zijn ontworpen om aan de behoeften van alle huidtypes te voldoen. Van verfrissende gezichtsreinigers tot voedende crèmes en elegante make-up, farfalle heeft alles wat je nodig hebt om je natuurlijke schoonheid te accentueren en te laten stralen.

Per categorie shoppen

Marken / farfalla

farfalla: 339 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Wat in de jaren 80 begon als een hobby-idee met de eerste Zwitserse parfumerie is nu een van de belangrijkste fabrikanten van puur natuurlijke etherische oliën en gecertificeerde natuurlijke cosmetica - farfalla biedt een enorm, breed scala aan geuren en geuroliën, evenals verzorgingsproducten uit gecontroleerde biologische teelt of biologische wildcollectie. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op respectvol, ecologisch verantwoord en ethisch correct gedrag - voor mens, dier en natuur. Het leidende principe is "Bio is logisch!" Daarom worden alleen fairtrade, duurzaam geproduceerde en hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen gebruikt. farfalla producten zijn daarom NaTrue en BDIH gecertificeerd

Wat Farfalle echt onderscheidt, zijn de gebruikte natuurlijke ingrediënten. Elk product is zorgvuldig samengesteld met behulp van biologische en duurzame componenten. Deze krachtige ingrediënten zijn niet alleen vriendelijk voor je huid, maar ook voor de planeet.

Ontdek het uitgebreide assortiment etherische oliën, de handige flessen en pipetten voor jouw eigen creaties of de verzorgende Biologische Arganolie.

Met Farfalle zie je e niet alleen stralend uit voel je je ook goed over de producten die je gebruikt.

Hieronder vind je de een selectie van de meest populaire producten van farfalla