I WANT YOU NAKED-Hoogwaardige natuurcosmetica

Pure momenten van genot voor je huid. Exclusieve sensuele cosmetica, met liefde gemaakt van natuurlijke ingrediënten door I WANT YOU NAKED!

I WANT YOU NAKED: 45 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Aline Werr richtte I WANT YOU NAKED op in 2014. Cosmetica die sensueel, oogstrelend en emotioneel intrigerend zijn. Producten bestaan uit exclusieve ingrediënten zoals zout, olie en medicinale planten die hun voordelen in je huid en je algehele welzijn brengen. Bovendien zijn alle liefdevol gecreëerde cosmetica met de hand gemaakt in eigen werkplaats.

De I WANT YOU NAKED productlijn combineert drie principes:

  1. Luxe: Het merk focust op het gebruik van actieve grondstoffen van zeer hoge kwaliteit, en het beoogde doel om een goede samenwerking van deze ingrediënten te bereiken. Het merk wil je kracht geven, terwijl ze tegelijkertijd voor ontspanning zorgen.
  2. Geen compromissen: De cosmeticalijn is inderdaad 'Naked' - compleet vrij van enige synthetische toevoegingen, en is niet getest op dieren.
  3. Tijd: Tijd is belangrijk als je het goed gebruikt. Daarom neemt I WANT YOU NAKED de tijd bij iedere individuele stap in het productieproces, of het de voorzichtige selectie van ruwe materialen of het met de hand vervaardigen van elk product is. Daarom zijn alle producten uniek en gemaakt met liefde.