Accessoires van JCH Respect

Duurzame verzorgingsaccessoires in milieuvriendelijke verpakking

Het Franse merk JCH Respect biedt duurzame accessoires voor persoonlijke hygiëne en persoonlijke verzorging in ecologische verpakkingen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn herbruikbaar en kunnen aan het einde van hun levensduur worden gerecycled.

JCH Respect: 22 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

JCH Respect gebruikt alleen biologisch afbreekbare verpakkingen die zijn bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Waar folies nodig zijn, worden ze gemaakt van biologisch afbreekbaar PLA - polymelkzuur - dat wordt gewonnen uit maïszetmeel.

Biologische afbreekbaarheid wordt beïnvloed door verschillende omstandigheden zoals temperatuur, vochtigheid en oxygenatie en kan plaatsvinden door micro-organismen, schimmels of bacteriën. Compostering kan lang duren voor PLA:

  • Industriële compostering - 47 dagen
  • Huishoudcompost - 2 maanden
  • Natuurlijke compostering - 4 jaar
  • Op kantoor - nooit

De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd door JCH Respect om een bijzonder lange levensduur te garanderen en een goed alternatief voor wegwerpproducten te kunnen bieden. Daarnaast worden de leveranciers en partnerbedrijven ook onderworpen aan een audit om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan alle vereiste sociale normen en criteria. Vertrouwen in hen en in klanten is de onwankelbare basis.