Natuurlijke cosmetica van La Saponaria

Natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen en volwassenen - ook voor DIY

La Saponaria is een Italiaans merk dat bekend staat om zijn ambachtelijke, biologische en milieuvriendelijke cosmetische producten, vervaardigd met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Met een passie voor duurzaamheid en ethiek biedt La Saponaria een assortiment aan producten dat zowel effectief als respectvol is voor zowel de huid als het milieu.

Per categorie shoppen

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  La Saponaria: 256 artikelen

  Filter

  Alle prijzen incl. BTW

  La Saponaria biedt handgemaakte natuurlijke cosmetica en grondstoffen voor de productie van eigen producten. Bij La Saponaria geloven ze in de eerste plaats in handenarbeid - dit wordt ook weerspiegeld in het brede assortiment grondstoffen voor eigen productie. Wat is er fijner dan jezelf verzorgen met cosmetica die je zelf hebt gemaakt? - Wetende dat ze alleen ingrediënten bevatten die je zelf hebt uitgekozen en vooral dat ze geen schadelijke stoffen bevatten.

  Het verhaal van het Italiaanse merk La Saponaria begon heel lang geleden, toen een van de twee oprichters - Luigi - zijn liefde voor zeep en geuren ontdekte en vervolgens zeep begon te maken onder het toeziend oog en begeleiding van zijn grootmoeder. Scheikunde studeren leek de logische volgende stap. Toen ontmoette hij Lucia en konden de eerste experimenten beginnen.

  De kern van La Saponaria's producten zijn hoogwaardige natuurlijke en biologische ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun heilzame eigenschappen die ze kunnen hebben.Deze ingrediënten, zoals plantaardige oliën, boters en essentiële oliën, worden met zorg verwerkt om effectieve en voedende producten te creëren die de gezondheid van de huid kunnen bevorderen.

  Ontdek bij Ecco Verde het uitgebreide assortiment van la Saponaria en draag bij aan een duurzamere wereld.

  Probeer deze populaire producten van het Italiaanse merk eens: