Maître Augustin - Traditionele verzorgingsproducten uit Frankrijk

Vaste en vloeibare cosmetica voor lichaam en haar van natuurlijke kwaliteit

Maître Augustin staat garant voor de exclusieve productie van natuurlijke producten volgens originele Franse formules. Gemaakt volgens de hoogste normen in een zeepfabriek in Marseille en verfijnd met voortreffelijke plantaardige en essentiële oliën, zijn de zepen, douchegels en shampoos ideaal voor het hele gezin. Geniet van een schoon gevoel en rijke verzorging met betoverende delicate geuren!

Maître Augustin: 7 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Met het merk Maître Augustin richt het bedrijf Compagnie du Midi zich op de productie van traditionele zepen in de Provence. Het begint allemaal met Maître Augustin, een legendarische zeepmaker wiens wens het is om traditionele en natuurlijke producten aan te bieden die mens en milieu respecteren. De Savonnerie du Midi, opgericht in 1894, gaat voor deze aanpak en is een van de laatste zeepfabrikanten in zijn soort.

Het label Maître Augustin staat voor een reeks gecertificeerde producten met biologische ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit en gekoesterde zachtheid - volgens generaties van Franse kennis en traditie.

Alle producten van Maître Augustin zijn gecertificeerd volgens hoge kwaliteitsnormen:

  • ECOCERT - Kosmos Biologisch
  • Cosmébio - Kosmos Biologisch