Natura Siberica - Natuurcosmetica

Natura Siberica - Natuurcosmetica

Natura Siberica staat voor Natuur- en biologische cosmetica van kruiden en werkzame stoffen uit het ruwe noorden van Rusland.

Categorieën:

Natura Siberica: 105 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Siberië is waarschijnlijk een van de meest ongerepte en unieke regio's van Rusland , dat bekend staat om zijn extreem veeleisende klimatologische omstandigheden. De vegetatie is daar buitengewoon persistent en rijk aan beschermende plantensubstanties om onder zulke barre omstandigheden te kunnen overleven. NATURA SIBERICA maakt gebruik van deze plantaardige actieve ingrediënten om de schoonheid en jeugdigheid van huid en haar met hun ongeëvenaarde eigenschappen en kracht te behouden en te bevorderen. De geneeskrachtige kruiden en planten komen uit het wild of van onze eigen biologische boerderij.

In 2013 zijn we in samenwerking met vertegenwoordigers van inheemse Siberische volkeren begonnen met het opzetten van onze eigen biologische landbouw , die is gecertificeerd volgens de Europese biologische norm EU 834/0. Zeldzame inheemse planten, die nodig zijn voor de vervaardiging van NATURA SIBERICA- producten, worden op 33 hectare land met de hand gekweekt en verzameld. Het actieve sociale engagement van het bedrijf omvat het creëren van banen voor de mensen die er wonen en het initiëren en promoten van programma's voor het behoud en de teelt van zeldzame planten.

NATURA SIBERICA- producten:

  • Tal van internationale onderscheidingen
  • Bekroond met verschillende bekende certificaten (BDIH, ECOCERT & ICEA)