Natura Siberica - Natuurcosmetica

NATURA SIBERICA staat voor natuurlijke en biologische cosmetica met kruiden en actieve ingrediënten uit het barre Noordse klimaat. Bovendien scoort het merk met een onvergelijkbare prijs-kwaliteitverhouding en zijn ecologische benadering.

Per categorie shoppen

Natura Siberica: 114 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De noordelijke regio's behoren waarschijnlijk tot de meest ongerepte en unieke regio's en staan bekend om hun extreem veeleisende klimatologische omstandigheden. De vegetatie verdraagt ruige omstandigheden en is rijk aan beschermende plantenstoffen die het mogelijk maken om in zulke barre omstandigheden te overleven. NATURA SIBERICA maakt gebruik van deze actieve plantaardige stoffen met hun ongeëvenaarde eigenschappen en kracht om de schoonheid en jeugdigheid van huid en haar te behouden en te bevorderen. De geneeskrachtige kruiden en planten zijn afkomstig uit de wilde collectie of van de eigen biologische boerderij van het bedrijf.

In 2013 bouwde het merk in samenwerking met vertegenwoordigers van inheemse Siberische volkeren een eigen biologische boerderij. De boerderij is gecertificeerd volgens de Europese biologische norm EU 834/0. Daar, op 33 hectare grond, worden zeldzame inheemse planten die nodig zijn voor de productie van NATURA SIBERICA- producten, met de hand gekweekt en verzameld. De actieve maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf omvat het creëren van banen voor de lokale bevolking, en het initiëren en promoten van programma's voor het behoud en de teelt van zeldzame planten.

NATURA SIBERICA- producten

  • hebben meerdere internationale onderscheidingen ontvangen
  • gecertificeerd door gerenommeerde certificatie-instellingen (BDIH, ECOCERT & ICEA)