WHAMISA

Biologische kwaliteit, K-beauty huid- en haarverzorging

Natuurlijke cosmetica zonder toegevoegd water en op basis fermentatie. Gecertificeerd en in hoogwaardige biologische kwaliteit!

Per categorie shoppen

Marken / WHAMISA

WHAMISA: 68 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Ervaar de puurheid van WHAMISA, waar zuiver natuurlijke cosmetica wordt gecreëerd door middel van geavanceerde fermentatietechnologie. De ingrediënten, van gecontroleerde biologische oorsprong, beperken de aanwezigheid van allergene stoffen. In het Koreaans symboliseert Wha bloem, Mi schoonheid en Sa het getal 4, wat staat voor de natuurlijke componenten waarop onze productlijnen zijn gebaseerd: bloemen, vruchten, zaden en edelstenen wortels.

WHAMISA, als oprichter van de ENS Beauty Group in Zuid-Korea sinds 2002, heeft jaren van onderzoek door experts ingebracht om cosmetica te ontwikkelen die niet alleen gecontroleerde natuurlijke cosmetica zijn, maar ook dierproefvrij en afkomstig uit gecontroleerde biologische landbouw. De producten van het populaire merk zijn planet-vriendelijk en belichamen een zuivere organische kwaliteit.

Stap in de wereld van WHAMISA en ontdek de kracht van gefermenteerde, natuurlijke schoonheid. Kies voor gecontroleerde natuurlijke cosmetica die niet alleen goed is voor je huid maar ook voor de planeet.

Ontdek WHAMISA's Natuurlijke Pracht - Pure schoonheid met een organische touch!

Fresh Cactus Purifying Toner - voor de drogen en rijpere huid

Organic Flowers Deep Rich Mist - intense hydratatie

Organic Flowers Facial Oil - voedt en trekt snel in