Anthyllis Anti-Aging Creme

Bevordert een stralende en egale teint

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De antiverouderingscrème van Anthyllis vermindert waarschijnlijk rimpels, versterkt de huid en geeft deze een egaler teint. Het continue gebruik van het product verstevigt de huid geleidelijk en zorgt voor een stralende en egale uitstraling.

De crème bevat vloeibare extracten van geselecteerde tarwezemelen uit de biologische landbouw, die zeer rijk zijn aan biofenolen. Biofenolen worden ingekocht met de steun van externe laboratoria. Deze extracten bevatten grote hoeveelheden arabinoxylaan en biofenolen en zorgen voor een hoge antioxiderende werking. Arabinoxylanen staan bekend om hun anti-aging en hydraterende werking, waardoor de huid elastisch wordt en de interactie van de microfibrillen in de plantaardige ingrediënten mogelijk wordt. Dit kan rimpels stimuleren en opvullen.

Extracten van druiven en wijnbladeren en resveratrol versterken de antioxiderende werking. Carubin is hydraterend en voegt een beschermend laagje toe. Dankzij het ingrediënt Galattomannine geeft de crème de huid een betere elasticiteit. Dit kan een positief effect hebben op de levensduur van de huidcellen, de crème, en kan rimpels verminderen.

De totale antioxidantactiviteit, zowel van de afzonderlijke ingrediënten als de afgewerkte producten, wordt continu gecontroleerd en geverifieerd door onafhankelijke laboratoria.

Het product is ook:

  • dermatologisch getest
  • geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren: bevat alleen parfum van etherische oliën - zonder allergenen
  • getest op nikkel, kobalt en chroom
  • uitsluitend geconserveerd met natuurlijke ingrediënten

Toepassing: 's ochtends en' s avonds aanbrengen op een schoon gezicht.

Gebruik: 24u-verzorging
Merk: Anthyllis
Opmerking van de fabrikant

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anthyllis Anti-Aging Creme

50 recensies in andere talen

4,2 van 5 sterren
5 Sterren
34 (46%)
4 Sterren
22 (30%)
3 Sterren
14 (19%)
2 Sterren
2 (2%)
1 Sterren
1 (1%)

73 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 50 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: