Veganistische natuurlijke cosmetica van MICARAA

Het volledige veganistische assortiment van het Duitse merk

MICARAA is een jong merk uit Oberbayern dat natuurlijke cosmetica combineert met mindfulness - duurzaam, modern en lokaal. MICARAA vertrouwt 100% op veganistische ingrediënten en combineert hoogwaardige oliën en trendy ingrediënten tot moderne natuurlijke cosmetica. De zorgroutines zijn bedoeld om te ontspannen en een moment van rust te bieden, terwijl de karakteristieke MICARAA-geur de geest verwent en ontspant.

Marken / MICARAA

MICARAA: 24 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het merk werd voor het eerst opgericht als ACARAA en wordt in het najaar van 2020 MICARAA. Hierdoor komt het verband tussen mindfulness ( MIndfulness) en zorg (CARe) nog meer in beeld. De nieuwe merknaam omvat dus de krachtige alliantie van voorzichtigheid en natuurlijke cosmetica en weerspiegelt de visie van de fabrikant om powervrouwen een moment van rust en opmerkzaamheid in het dagelijks leven te geven door middel van verzorgingsproducten.

Voor MICARAA betekent mindfulness de bewuste en beoordelingsvrije perceptie van het huidige moment. Met zijn producten biedt het merk fysiek welzijn, mentale revitalisering en emotionele ontspanning voor sterke vrouwen die worden blootgesteld aan een hoge mate van verantwoordelijkheid en stress. Aan de andere kant omvat de betekenis van mindfulness voor MICARAA ook een verantwoorde omgang met het milieu, de natuur en de omgeving. Het merk vertrouwt op puur veganistische ingrediënten en ziet af van bekritiseerde stoffen zoals parabenen, paraffines, siliconen en minerale oliën. Het schone merk combineert zo hoogwaardige oliën en innovatieve actieve ingrediënten in moderne natuurlijke cosmetica. De onmiskenbare kenmerkende geur van citroen en sinaasappel stimuleert en verfrist de zintuigen tijdens het gebruik, terwijl de natuurlijke etherische oliën tegelijkertijd een ontspannend effect hebben en helpen bij het verlichten van spanning.

Duurzaamheid is buitengewoon belangrijk voor MICARAA en daarom gebruiken ze vanaf het begin recyclebare amberkleurige glazen flessen en glazen potten. De ondoorzichtige containers garanderen ook een lange houdbaarheid van de waardevolle ingrediënten en zorgen ervoor dat er geen microplastics in de cosmetica terechtkomen - en dus de huid en het milieu.
MICARAA compenseert de CO2-uitstoot die ontstaat bij de productie van de glazen containers door te investeren in herbebossingsprojecten in het Amazone regenwoud. Daarnaast worden klimaatneutrale vouwdozen gebruikt voor de omverpakking, waarmee diverse milieubeschermingsprojecten worden ondersteund. Kortom, plastic wordt niet zoveel mogelijk gebruikt.

MICARAA ontwikkelt en produceert lokaal en klimaatneutraal. Samen met de Oro Verde Tropical Foundation voerde MICARAA campagne voor de herbebossing van het regenwoud in het Amazonegebied.

MICARAA- producten zijn:

  • 100% veganistisch: gecertificeerd door de Vegan Society
  • Puur natuurlijke cosmetica
  • Gemaakt in Duitsland
  • Gevuld in duurzame en klimaatneutrale verpakking van amberkleurig glas
  • Zoveel mogelijk plastic verminderd
  • Vrij van parabenen, paraffines, sulfaten, minerale oliën en synthetische conserveermiddelen