Sóley Organics - Natuurlijke cosmetica uit IJsland

Uitzonderlijke zorg met geselecteerde IJslandse geneeskrachtige kruiden

Een buitengewone verzorging met uitstekende helende kruiden uit IJsland - dat biedt SÓLEY!

Sóley Organics: 18 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De vrouw achter Sóley Organics is IJslandse actrice Sóley Elíasdóttir, een bekend iconisch figuur in de theater- en filmwereld van dat land. Nu heeft ze het podium verlaten om een familietraditie te omarmen die al 16 generaties terug gaat: het gebruiken van de genezende werking van kruiden. Ze volgt in de voetstappen van haar overgrootmoeder. Sóley richtte Sóley Organics in 2007 op, en lanceerde haar eerste product, een all-purpose therapeutische crème, GRÆÐIR genoemd, wat 'Genezer' betekent in IJslands.

Wild

Bij Sóley Organics gebruiken ze de krachten van handgeplukte, wilde IJslandse kruiden. Ze worden op unieke wijze gemengd met de fijnste natuurlijke ingrediënten. Volgens Sóley is de natuur de beste genezer en innovator.

Krachtig

Vanwege de korte IJslandse zomers moeten de wilde kruiden grote hoeveelheden energie en voedingsstoffen in korte tijd absorberen zodat ze de ruwe, donkere winters kunnen overleven. Gevonden in de open landschappen van IJsland, staan de krachtige kruiden bekend om hun kracht en effectiviteit.

Puur

Sóley's ethos is vandaag hetzelfde als toen Sóley's voorouders de genezende werking van kruiden verkenden. Wat je op je huid smeert is voeding voor je huid. Sóley wil dat hun producten zo gezond zijn dat je ze kunt eten! In IJsland hebben ze het geluk dat er een overvloed aan frisse lucht en IJslands bronwater is - uitstekende condities voor het cultiveren van pure kruiden en producten.

Simpliciteit

Sóley omarmt graag de simpele, zachte en effectieve genezende eigenschappen van IJslandse kruiden. Door het combineren van de expertise van hun voorouders met de technologie van vandaag, kunnen ze betaalbare kwaliteit leveren in een alledaagse organische huidverzorgingslijn.

Omgeving

De IJslandse natuur is hun belangrijkste goed, en Sóley is toegewijd aan het reduceren van hun impact op de omgeving. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Geen dierproeven / geen dierlijke ingrediënten

Met de uitzondering van bijenwas, komen geen van Sóley's ingrediënten van dieren. Ook testen ze hun ingrediënten of producten niet op dieren. Alle producten zijn geschikt voor vegetariërs.

Fijnste ingrediënten

Sóley's premium kwaliteit ingrediënten zijn 100% natuurlijk, veilig en ecologisch vriendelijk. Als resultaat zijn al hun producten vrij van parabenen, conserveermiddelen, kunstmatige kleur- en geurstoffen en andere stoffen die de mens of natuur kan schaden.