Natuurlijke producten in biologische kwaliteit van Sonnentor

Lekkere thee, aromatische kruiden en nog veel meer

Ontdek de betoverende wereld van smaak met Sonnentor-thee! Laat je zintuigen ontwaken en geniet van pure, biologische theeblends die zorgvuldig zijn samengesteld voor een unieke ervaring. Proef de zon in elke slok!

Per categorie shoppen

Sonnentor: 106 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Sonnentor is 100% natuur en vreugde - dat proef en voel je in elk product. Sonnentor staat ook voor leven in harmonie met de natuur. Alle kruiden en planten worden grotendeels direct op de boerderij verwerkt. Om de kwaliteit en traceerbaarheid te maximaliseren, kan elk van de meer dan 700 producten worden getraceerd tot aan de producent.

Het Oostenrijkse bedrijf Sonnentor werd eind jaren 80 opgericht om biologische kruiden van de hoogste kwaliteit aan te bieden en zo de kleine boeren in het Waldviertel een solide bestaan te blijven bieden. Dat was toen revolutionair! Vandaag de dag is Sonnentor een internationaal succesvol bedrijf gebaseerd op dit idee, hoge kwaliteitsnormen en respectvolle samenwerking. Biologische landbouw, traditionele vakkennis, handarbeid en ecologisch duurzame productie vormen de basis voor dit succes.

Klaar om je theemoment te verheffen? Bekijk onze uitgebreide collectie en ontdek jouw perfecte blend.

Dit zijn de meest verkochte Sonnentor producten bij Ecco Verde

Beschermengel Thee - een kruidige melange

Mystieke Heksenthee - een subtiel muntachtige geur

Open Haard Thee - verwarmt lichaam en geest